Få lavet murerarbejde i Svendborg på Sydfyn

Murermester Jesper Aashøj Sand laver alt i murerarbejde i Svendborg på Sydfyn. Det vigtigste for os er kvalitet, tillid, at overholde tidsplanen og generelt, at kunden er gennemført tilfreds! Læs meget mere om vores murerarbejde i et udpluk af arbejdsopgaverne nedenfor. 

Se vores murerarbejde, som vi tilbyder i Svendborg på Sydfyn

Murermester Jesper Aashøj Sand er dit professionelle murerfirma i Svendborg på Sydfyn. Vi udfører stort og småt samt simpelt og kompliceret murerarbejde. Vores murerarbejde er af højeste kvalitet. Læs mere om dine muligheder nedenfor.

Et det blevet tid til at kigge på facaden og få frisket facaden op? Få hjælp til at få frisket din facade op hos Murermester Jesper Aashøj Sand. Vi løser simple og mere komplicerede opgaver.

Her tilbydes facaderenovering med fokus på godt håndværk, hvad enten det er et nyere eller ældre hus. Vi kan både hjælpe med at ændre udtrykket på husfacaden, eller få den bragt tilbage til samme stil. 

Hos Murermester Jesper Aashøj Sand tilbyder vi alt inden for badeværelser. Hvad enten du skal have et helt nyt, eller ønsker en renovering af det eksisterende, kan vi hjælpe dig med dit nye badeværelse.

Der findes utallige løsninger inden for badeværelsesmuligheder. Vi laver alle former for badeværelser, og det spænder meget bredt med vores opgaver. Vi kan lave alt fra et eksklusivt badeværelse med dyre fliser til et hverdagsbadeværelse til familien med almindelige fliser. 

Med mange års erfaring inden for flisearbejde står Murermester Jesper Aashøj Sand klar til at hjælpe med lige præcis den fliseopgave, du ønsker. Her renoveres eller lægges fliser ud fra dine ønsker og behov.

Har du særlige ønsker til mønster, farve, udformning el. lignende, er du velkommen til at tage kontakt, så der kan udarbejdes et uforpligtende tilbud. Mangler du inspiration, kan kontakter du også bare for råd. 

Mange gamle huse er ikke indrettet til nutidens behov, så hvis du har købt et ældre hus, kan det være, at du ønsker mere plads og flere rum. Af samme årsag står vi klar til at hjælpe med at lave diverse tilbygninger.

Vi udfører tilbygninger til både murermestervillaer, huse og sommerhuse.  Det kan f.eks. være et anneks, en ny karnap eller noget helt andet til jeres hus. Hos Murermester Jesper Aashøj Sand er vi klar til at hjælpe.

Det er meget simpelt, når vi undersøger din bolig for radon. Vi placerer dem i de rum, som du opholder dig i flest timer dagligt. Efter 2-3 måneder kan du indsende målerne og få resultatet. Lad os hjælpe dig med målingen.

Det er vigtigt at få din bolig sikret, da radon er en radioaktiv gasart, som hverken kan lugtes eller ses. Hvert år forventes det, at en del danskere får radonrelateret lungekræft. Reducer dette via en en ordentlig radonsikring.
Få lavet murerarbejde i Svendborg på Sydfyn

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores murerarbejde, er du velkommen til at henvende dig. Sammen drøfter vi dine muligheder, så du får den helt rette løsning. Vi ser meget frem til at høre fra dig.